Verleider Giorgio in Temptation Island 2019

Veronica Superguide logo
Verleider Giorgio in Temptation Island 2019

Temptation-verleider Giorgio bruut in elkaar geslagen op festival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Verleider Giorgio uit Temptation Island 2019 is zaterdagavond letterlijk buiten westen geslagen op het Belgische Maze Festival. Ook verloofde Samra is flink toegetakeld. De daders? Een groep van zo'n twintig onbekenden. 

Giorgio en Samra vertellen op hun sociale media tot in detail hoe heftig het wel niet was. Ook delen ze nogal schokkende foto's van deze brute vechtpartij. Zo praat Giorgio onder meer over zijn 'jaloerse belagers', die hem in elkaar sloegen. "Dus als je aan tv meedoet, verdien je een pak rammel?"

Temptation-verleider Giorgio bruut in elkaar geslagen op festival

Giorgio in elkaar geslagen

Vriendin en verloofde Samra zou zelfs vóór haar bewusteloze vriendje zijn gesprongen. Beiden kwamen er helaas niet zonder verwondingen van af. "Giorgio heeft een gebroken neus, Samra heeft een gebroken arm en 4 gebroken ribben en vooral trauma", zo weet Shownieuws. "Ze zoeken nu de personen die dit hebben gedaan of bewijsmateriaal." Ook deden de twee aangiften bij de Belgische politie.Giorgio na de brute vechtpartij (bron: Instagram)

Temptation-verleider Giorgio bruut in elkaar geslagen op festival

Giorgio in Temptation Island 2019

De Belgische Italiaan Giorgio dook op in Temptation Island 2019. We mogen toch wel zeggen dat die reeks inmiddels bekendstaat als het saaiste seizoen van Temptation Island. Beetje flauw om te zeggen misschien, maar alle drama, intrige, spanning en sensatie vond vooral buiten het programma om plaats. We herinneren ons allemaal ook nog wel die heftige vechtpartij tussen verleider Gaetan en Sidney.Momenteel kunnen we elke week genieten van een nieuwe Temptation Island VIPS op Videoland. Daar komt in tegenstelling tot het brave zusje wél veel meer drama bij kijken. Zijn Thomas en Yasmin bijvoorbeeld wel écht een setje? Of faken zij hun relatie?

Lees verder