Temptation Island-kandidate Rodanya is bevallen van een gezonde zoon! Welkom!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island-kandidate Rodanya is bevallen van een gezonde zoon! Welkom!

Temptation Island: Rodanya bevallen van zoontje!

|
|

Laatste update:

Temptation Island-deelneemster Rodanya is bevallen van een zoontje! Ze kondigde de geboorte zelf aan op Instagram.

Rodanya zorgde voor hét schandaal van het afgelopen seizoen Temptation Island. Hoewel haar relatie met Morgan de show overleefde, ging Rodanya kort daarna in de fout met ‘verleider’ Danicio. De verwarring was compleet toen ze zwanger bleek, van haar ex Morgan zo meldde ze later.

Ondanks de verdrietige afloop van haar relatie deelde Rodanya enthousiast haar wel en wee op sociale media. Deze week was het eindelijk zo ver: ze beviel van haar zoontje Levay Ace. Volgens Rodanya gaat het supergoed en wil ze de komende weken gebruiken voor wat welverdiende rust.

Temptation Island

Voor zover bekend zijn Rodanya en Morgan niet meer bij elkaar, maar wil Morgan graag betrokken zijn bij de opvoeding van Levay. In een interview met Grazia meldt dat Morgan bijdraaide na de babyshower die Rodanya in de herfst van 2019 hield.

Goed nieuws, want in eerste instantie had Morgan er totaal geen zin in. Rodanya: ‘Ik had niet verwacht dat we ooit nog door één deur konden, maar maar voor de kleine zijn we in gesprek en dat heeft goed uitgepakt.'

Foto: RTL

Lees verder