I'm not okay with this, Netflix Original

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
I'm not okay with this, Netflix Original

Fans van Stranger Things opgelet: teaser van Netflix-serie I Am Not Okay With This is uit

|
|

Laatste update:

De makers van Stranger Things en The End of the F***ing World komen op 23 februari met een nieuwe Netflix-Original. De serie I Am Not Okay With This lijkt de ultieme mix tussen deze twee series en Sex Education. En zou dus zeker niet misstaan in dit lijstje.

I Am Not Okay With This draait namelijk om de tiener Sydney, die haar middelbare schooltijd probeert te overleven net als ieder ander. Alleen thuis heeft ze een rouwende familie en zelf worstelt ze met haar seksualiteit. Maar dat is niet het enige: Sydney kan namelijk mensen vermoorden met haar gedachten. Brr, daar krijgen wij spontaan de rillingen van.

De teaser

De eerste teaser, die zojuist is verschenen, verklapt helaas nog amper iets. Maar het heeft er alle schijn van dat dit een serie gaat worden vol met gênante momenten. Sydney lijkt zich namelijk geen houding te kunnen geven tegenover haar schoolgenoot. Bekijk de beelden hieronder.

I Am Not Okay With This seizoen één staat vanaf 26 februari op Netflix. In de tussentijd kun je mooi de aankomende horror-reeks Locke & Key bekijken of één van deze toffe titels.

Lees verder