Zó lang moet je nog wachten op Stranger Things seizoen 4

Stranger Things
© Netflix

Check de nieuwe trailer van Stranger Things seizoen 4! Hij verklapt meer over het verhaal én we zien wanneer het vierde seizoen van de serie verschijnt.

In seizoen 4 van Stranger Things is Joyce Byers (Winona Ryder) naar Californië verhuisd, samen met haar zoons Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) én hun vriendin Eleven (Millie Bobby Brown). In Hawkins probeerden verschillende monsters haar kinderen te vermoorden, en dat raak je na verloop tijd natuurlijk een beetje zat.

Eleven is haar powers nog steeds kwijt en heeft veel moeite om zich aan te passen aan de middelbare school. Ze schrijft haar vriend Mike (Finn Wolfhard) dat ze enorm veel zin heeft in de voorjaarsvakantie: dan zullen ze elkaar eindelijk weer zien!

De rest van de trailer is behoorlijk onheilspellend: we zien agenten van de geheime politie een huis bestormen, en we wéten dat sheriff Jim Hopper (David Harbour) nog ergens zit te bevriezen in één of andere goelag. De Russen hebben óók geëxperimenteerd met de ‘upside-down’ en het lijkt erop dat de bizarre wezens daar weer plannen hebben om Hawkins te verwoesten.

Stranger Things seizoen 4: zomer van 2022

Bijna tegelijk met deze korte trailer deelde Netflix óók een teaser, waarin de titels van de afleveringen genoemd worden.

De namen bevatten al een paar hints over Stranger Things seizoen 4. We voorspellen (weer) veel onheil voor Will, en het lijkt er op dat de bezeten Billy óók een comeback maakt. Het schokkendste is waarschijnlijk de releasedatum… Volgens Netflix verschijnt het nieuwe seizoen van Stranger Things pas in de zomer van 2022. Dat was niet de afspraak, Netflix!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.