André Hazes en Sarah van Soelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Sarah van Soelen

Stiefvader Sarah van Soelen spreekt zich uit over geruchten

|
|

Laatste update:

Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah, heeft zich uitgesproken over de relatie tussen zijn stiefdochter en André Hazes. In weekblad Privé vertelt hij hoe het werkelijk zou zitten tussen de twee.

Stiefvader Rudolf

Sarah had wel even genoeg van de media en zocht vorige maand nog de rust op in Spanje. Toch bleven we nieuwsgierig hoe het tussen haar en André ging. Er gingen geruchten rond over de relatie tussen de twee, maar stiefvader Rudolf van Soelen wil daar niks meer over horen. “Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is niets aan de hand.

Met Voice Control van Ziggo wordt streamen nóg leuker 

Ook een ruzie tussen hem en André klinkt Rudolf onbekend in de oren. “Natuurlijk heb ik geen ruzie met André, waarom zou ik ruzie met hem moeten hebben?

Rust

Sarah lijkt na alle media hectiek weinig behoefte te hebben om in de pictures te staan, maar ook André is even van de radar verdwenen. Hij kampt namelijk met een burnout en spreekt zich daarom even nergens over uit. Gelukkig liet goede vriend Jeroen van der Boom weten dat hij in goede handen is.

Yvonne

Terwijl André nog steeds niet van zich heeft laten horen, gaan er hardnekkige, wilde geruchten rond. YouTuber Yvonne Coldeweijer, die regelmatig Hazes-roddels verspreidt, denkt niet dat Dré en Sarah met burn-outs zitten, maar gooit flinke verslavingsbeschuldigingen online...

  

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder