Jeroen van der Boom laat zich uit over situatie André Hazes

Door Robin Heerkens
André Hazes

Er heerst complete radiostilte rondom André Hazes sinds zijn manager bekendmaakte dat hij zich even terugtrekt door een burn-out. Hoe is het nu met hem? Volgens goede vriend Jeroen van der Boom is André in goede handen.

De laatste social media-post van de volkszanger dateert van 11 september en dat is in zijn geval extreem lang. Verder dook hij, zover bekend, ook nergens publiekelijk op. Goede vriend Jeroen van der Boom heeft contact met 'm, zo geeft hij aan in een Holland Zingt Hazes-promo-interview voor Shownieuws

Holland Zingt, Zonder Hazes?

Begin november barsten de traditionele Holland Zingt Hazes-concerten weer los in de Ziggo Dome, maar misschien wel zonder 'de zoon van' himself. "Er wordt alles aan gedaan dat hij fit is, laten we het hopen", houdt Jeroen nog hoop. "Het is een jonge jongen en hij moet zijn schouders eronder zetten." Mocht Dré dan nog steeds revalideren, kan er een mouw aan gepast worden, aldus Jeroen.

Hoe gaat het nu met André Hazes?

"Hij moet voor zichzelf nu de keuze maken, dat hij er goed uitkomt. Tijd heelt alle wonden. Volgens mij is hij in goede handen", voegt Hazes' goede vriend eraan toe. Hij wil niet zeggen hoe het nu écht - as we speak - met André gaat. "Dat is niet aan mij...Hij is in goede handen." Voor André's nieuwe vriendin Sarah van Soelen (die hij op zijn lichaam liet vereeuwigen) geldt ongeveer hetzelfde: ook zij zat er helemaal doorheen en vertrok een paar dagen naar Spanje om te leren hoe ze om moet gaan met media-aandacht, zo klonk het in de verklaring van André's management.

Of toch geen burn-out?

André's 'kwelgeest' Yvonne Coldewijer, een YouTuber die regelmatig onbevestigde roddels over de zanger de wereld in slingert, is ervan overtuigd dat André en Sarah helemaal niet aan burn-outs leden, zoals je hieronder ziet. André's management heeft nog niet gereageerd op haar harde verslavingsbeschuldigingen...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.