André Hazes kampt met een burn-out, neemt rust

Door Robin Heerkens
André Hazes

André Hazes moet noodgedwongen pas op de plaats maken. De volkszanger kampt met een burn-out.

Dat meldt zijn manager Sjoerd Bodewes aan Shownieuws. "Het gemis aan optredens en de onzekerheid die de coronapandemie met zich meegebracht hebben, en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad."

'Turbulent leven'

Volgens zijn manager is André gewend aan een turbulent leven. Toch is dit anders. "Door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt."

Niet de eerste keer

André moest eerder ook al keihard op de rem trappen. In 2018 kampte de zanger ook met een burn-out. André's nieuwe liefde Sarah van Soelen zit momenteel ook in de psychische lappenmand met soortgelijke klachten. Ze vertrok naar het buitenland om te leren hoe ze moet omgaan met alle media-aandacht. "Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is. Sarah zit daar om even op adem te komen en om middels therapie de juiste handvaten te krijgen om met alle aandacht om te gaan", liet haar familie aan Shownieuws weten.

André Hazes kampt met een burn-out, neemt rust

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.