André Hazes laat Sarah van Soelen vereeuwigen op lichaam

Door Robin Heerkens
André Hazes

Hoewel André Hazes nog steeds bezig is om een tattoo van zijn ex Monique Westenberg weg te krijgen, gaat hij toch alvast zijn nieuwe liefde, Sarah van Soelen, laten vereeuwigen. "Een stomkop vind ik mijzelf niet."

Dat onthult André in zijn nieuwste column voor Veronica Superguide, die je hier kunt lezen

Sarah-tattoo

Een tattoo voor zijn vriendin: het is natuurlijk niet de eerste keer. Monique - die André Hazes' moeder Rachel op haar dak kreeg - werd geëerd met een nektattoo - en daar moet André nu nog mee dealen. "Deed ik eerder met mijn ex, ik weet het, ik werk nóg aan het weglaseren van een verlovingsdatum in mijn nek."

André Hazes laat Sarah van Soelen vereeuwigen op lichaam

Stomkop

"Een stomkop vind ik mijzelf niet", legt hij uit. "Mijn impulsiviteit brengt me soms in de shit, maar het is ook een trek waar de mooiste avonturen uit voortkomen. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet."

Tattoo van Sarah van Soelen

Hoe gaat André zijn grote liefde Sarah nu laten vereeuwigen? Met een tekst, zo blijkt. "Met Sarah deel ik een verleden met een verslaving, iets waar we elkaar niet om veroordelen. Daarom wordt op mijn ribben getatoeëerd: ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’. Sarah heeft de ‘I love him’-versie getatoeëerd op haar ruggengraat, van nek tot billen. Supervet en supersexy.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.