Star Trek: Picard start eind 2019 op… Amazon Prime Video?!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Star Trek: Picard start eind 2019 op… Amazon Prime Video?!

Star Trek: Picard start eind 2019 op… Amazon Prime Video?!

|
|

Laatste update:

Het gaat goed met Star Trek want naast Star Trek: Discovery kunnen we nog een serie verwachten eind 2019. Star Trek: Picard is de terugkeer van Patrick Stewart als de geliefde kapitein Jean-Luc Picard. De oude baas gaat in de nieuwe serie weer het avontuur aan! Trekkies hebben alleen één financieel probleempje om uit te vogelen, want de serie kan je alleen kijken op Amazon Prime Video…

Star Trek op Netflix

Netflix staat nu bekend als Star Trek central, met alle seizoenen van de eerste serie, Next Generation en exclusieve uitzendrechten voor Discovery buiten de VS. Je begrijp dat de trekkies bij ons op de redactie de klassieke ‘Picard-facepalm’ deden toen ze hoorden dat Amazon Prime Video met de serie aan de haal gaat.

Check de onthulling van het officiële logo en de eerste foto van Patrick Stewart als Jean-Luc Picard in burgerkleding.

Make it so!

Wéér een videodienst waar we abonnee van moeten worden! Vrije markt is leuk en alles, maar kunnen we alsjeblieft onze Star Treks bij elkaar houden alsjeblieft dankjewel? Maar goed, Amazon Prime Video is beschikbaar in Nederland voor 3,99 euro per maand. Net als Netflix investeert de dienst zwaar in originele series en films, waaronder American Gods, Hanna en in de toekomst ook een Lord of the Rings-serie. 

Wie Patrick Stewart op Netflix wil zien, kan als troostprijs naar The Emoji Movie kijken. 

Lees verder