Spoiler alert: foto’s van Game Of Thrones-opnames duiken op!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spoiler alert: foto’s van Game Of Thrones-opnames duiken op!

Spoiler alert: foto’s van Game Of Thrones-opnames duiken op!

|
|

Laatste update:

Wil je helemaal niets weten van het nieuwe seizoen Game Of Thrones? Check dan deze foto’s van de opnames absoluut niet! Voorbijgangers hebben iets héél belangrijks vastgelegd.

In het achtste seizoen van Game Of Thrones zien we de ontknoping van de strijd om de IJzeren Troon, en de oorlog tegen de ijszombies. Passanten legden de opnames van een grote veldslag vast, bij Stangford Castle in Noord-Ierland. Kenners weten genoeg: die locatie wordt gebruikt als het kasteel van de Starks, Winterfell! 

Op basis van de beelden hopen we dat Sansa een royale opstalverzekering heeft afgesloten!

Naast explosies zijn er ook de nodige figuranten aanwezig! Da’s een behoorlijke veldslag; precies zoals veel mensen al dachten.

Het is duidelijk dat Winterfell niet ongeschonden blijft in het laatste seizoen Game Of Thrones. De vraag is wel wat er precies aan de hand is op de beelden. Wordt het vuur veroorzaakt door de vlammen van Daenerys’ draken? Is het de Night King op zijn zombiedraak die de boel in de hens zet, en krijgen de vlammen in post-productie een ander kleurtje?

De beelden roepen net zo veel vragen op als ze beantwoorden! Duidelijk is wel dat de Starks binnenkort Funda moeten checken. Hoe het afloopt zien we pas in 2019, als Game Of Thrones ten einde komt. Gelukkig heeft HBO de opvolger van de succesvolle serie al aangekocht: de scifi/fantasyserie Demimonde, van J.J. Abrams.

Lees verder