Dit jaar geen nieuw seizoen Game of Thrones

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit jaar geen nieuw seizoen Game of Thrones

Dit jaar geen nieuw seizoen Game of Thrones

|
|

Laatste update:

De geruchten gingen al langer, maar nu heeft HBO het officieel bevestigd: het laatste seizoen van Game of Thrones zal niet te zien zijn in 2018.

IJzeren Troon

Het zevende seizoen van Game of Thrones was een van de hoogtepunten van het afgelopen televisiejaar. Langzaam werd er naar de ultieme confrontatie toegewerkt. In het achtste en laatste seizoen zal dan ook eindelijk duidelijk worden wie er over de IJzeren Troon gaat regeren. Maar het geduld van de fans wordt nog even op de proef gesteld. Volgens HBO gaat het volgende seizoen namelijk pas in 2019 in première.

Speelfilm

Helemaal verrassend is het ook weer niet. Onder anderen Sophie Turner (Sansa Stark) liet al eerder doorschemeren dat het nieuwe seizoen pas in 2019 zal verschijnen. Maar vandaag bevestigde HBO voor het eerst dat nieuws. Om het van de positieve kant te bekijken: alle zes de afleveringen van het nieuwe seizoen zullen de lengte hebben van een speelfilm. En daarnaast hebben de makers zo alle tijd die ze nodig hebben om onze favoriete fantasyserie het perfecte afscheid te geven!

Lees verder