• Hollywood

Spin-off The Boys krijgt officiële titel

The Boys

Een spin-off voor de keiharde, gewelddadige serie The Boys kon niet uitblijven na het mega succes op Prime Video. Het wordt steeds concreter, want Amazon komt nu naar buiten met een officiële titel, de cast én een behind the scenes-video!

Gen V

Na het succes en de populariteit van The Boys bracht Amazon Prime Video ook een animatieserie van de serie uit (lees hier de recensie). Dat is niet genoeg voor het paradepaardje van de streamingdienst, dus werd een nieuwe spin-off aangekondigd

Gen V -zoals de spin-off gaat heten- volgt jonge superhelden op school. En volgens de cast is deze serie net zo gewelddadig als dat we gewend zijn van The Boys. Prime Video kwam op Twitter met een korte video naar buiten waarin we een de cast leren kennen als 'part of Gen V'. De titel wijst naar de drug Compound V in The Boys en knipoogt naar Generation Z. 

Cast

De cast bestaat uit een groot aantal jonge talenten. Zo zien we Jaz Sinclair (Chilling Adventures of Sabrina), Chance Perdomo (After We Fell) én Patrick Schwarzenegger (ja, de zoon van). De castleden geven aan zin te hebben in de college spin-off en belooft dat we heel wat kunnen verwachten van de serie. ''Superheroes, college...What could go wrong?'', eindigt actrice London Thor. We zijn benieuwd!

De releasedate van Gen V is nog niet bekend. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.