After We Fell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
After We Fell

Héét: After We Fell heeft stomende trailer

|
|

Laatste update:

Buiten is de temperatuur al aan de hoge kant, maar Tessa en Hardin laten het nog eens extra stijgen. De trailer van de sexy drama After We Fell is namelijk uit. 

En eerlijk: die twee kunnen nog altijd niet mét maar ook zeker niet zonder elkaar. What else is new?

Heftige ontboezemingen in roerige tijden

In deze derde After-film begint Tessa eindelijk aan een nieuw spannend hoofdstuk in haar leven. Ze is namelijk aangenomen voor haar droombaan in Seattle. Maar aan de vooravond van deze grootse verandering verandert alles. Onthullingen over haar familie, en daarna die van Hardin, brengen alles wat ze eerder wisten in twijfel. Weten deze love birds elkaar te vinden in al deze hectiek? 

We laten je niet meer in spanning. Bekijk hieronder de zinderende trailer!

After gaat nog lang door

Mocht je bang zijn om na deze film in een zwart gat te vallen, kunnen we je geruststellen: je bent er nog lang niet vanaf! Na After Wel Fell volgt nog een vierde film, en zelfs daar houdt het niet bij op. Er wordt namelijk ook nog een sequel gefilmd waarin de kinderen van Hardin en Tessa worden gevolgd. Zij willen koste wat kost voorkomen dat ze in zo'n gestoorde relatie als hun ouders terechtkomen. Lees er hier alles over

After We Fell draait vanaf 2 september in de bioscoop. Deel 2 gemist? After We Collided staat sinds deze maand op Amazon Prime Video.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder