After We Fell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
After We Fell

Nog eens twéé nieuwe After-films aangekondigd!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na de spannende liefdesdrama’s After en After We Collided gaat het werk aan de opvolgers After We Fell en After Ever Happy stug door. Daarmee zijn we er echter nog niet, want de reeks is nóg eens uitgebreid met twee delen!

De After-films (en boeken) draaien om Tessa Young (Josephine Langford) en Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Deze twee tieners passen bij elkaar als rauwe haring en gestampte muisjes, maar ze vinden elkaar zó woest aantrekkelijk dat ze het maar blijven proberen met elkaar.

Vooral Hardin gedraagt zich af en toe nogal als een halve psychopaat, waarmee hij Tessa regelmatig van zich afduwt. Door veel ruzie en ellende vinden de twee elkaar uiteindelijk, ook al duurt het heel lang.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

After gaat door!

Daarmee is het verhaal van de After-reeks echter nog niet klaar! Naast de vier films uit de hoofdreeks wordt er een prequel gemaakt, waarin duidelijk wordt waarom Hardin zo’n vervelende vent is. De film wordt tegelijk geschoten met een sequel op After Ever Happy.

De sequel volgt de kinderen van Hardin en Tessa die inmiddels zélf tiener zijn. Emery, Auden en hun nichtje Addelyn ontdekken zelf de liefde, maar willen voorkomen dat ze in zo’n gestoorde relatie als hun ouders terechtkomen.

Lees verder