Deze hete trailer van After We Collided mag je niet missen!

Door Redactie
After We Collided, trailer

Als je dacht dat de teaser van After We Collided al opwindend was, dan moet je je zeker voorbereiden op een nog hetere trailer. De 'tienerversie' van Fifty Shades of Grey gaat zijn titel eer aandoen! 

De eerste film After was volgens vele fans nog een braaf aftreksel van de boeken van Anna Todd, al was die zowel in de bioscoop als op Netflix een ware hit. Maar bij deze tweede film lijken de makers er nog eens een extra schepje bovenop te doen.

Break-up verwerken

Van opwindende scènes in de slaapkamer tot hete beelden tussen de hoofdpersonages in de douche: Hardin en Tessa gaan het de kijker, maar ook elkaar niet makkelijk maken in deze tienerfilm. Ze verwerken hun break-up allebei op hun eigen manier, want terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes probeert Tessa indruk te maken tijdens haar nieuwe stage bij uitgeverij Vance. Alleen waar zij genoeg aandacht lijkt te krijgen van andere knappen mannen (hallo, Dylan Sprouse!) kan ze Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. En andersom geldt vast hetzelfde!

Releasedatum

Hebben de eerste beelden jouw aandacht weten te trekken? Dan heb je geluk! Na maanden weten we sinds kort eindelijk wanneer After We Collided in de bioscoop gaat draaien en wel op 8 oktober. Dat duurt dus niet lang meer!

After We Collided draait vanaf 8 oktober in de bioscoop.