Yes! After We Collided heeft eindelijk een releasedatum

Door Redactie
After We Collided, teaser

Het was lange tijd een groot raadsel wanneer After We Collided, het vervolg op de succesvolle film After, in de bioscopen te zien zou zijn, maar we weten het nu eindelijk! Vanaf 8 oktober kunnen fans weer genieten van de broeierige relatie van Tessa en Hardin.

De film After, die diverse keren met Fifty Shades of Grey (alleen dan voor tieners) werd vergeleken,was zowel in de bioscopen als op Netflix een groot succes en een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

Onstuimige relatie

In After We Collided krijgen Tessa en Hardin nog heel wat voor hun kiezen. Tessa wist al dat Hardin niet de makkelijkste was, maar als ze hoort over de ware oorsprong van hun relatie, weet ze niet meer wat ze precies moet denken. Als klap op de vuurpijl plots Hardins beste vriend weer op de stoep staat, is het nog maar de vraag of Hardin en Tessa voorgoed uit elkaar worden gedreven of elkaar ergens gaandeweg nog vinden. Bekijk hier nog snel de teaser.

Andere rollen

Naast Josephine Langford (het zusje van die andere bekende actrice) en Hero Fiennes Tiffin hebben ook Dylan Sprouse, Charlie Weber, Candice King en Selma Blair een rolletje in deze vervolgfilm te pakken. Nu al benieuwd naar het verhaal? Het boek Je kan niet leven zonder hem van Anna Todd, waar deze tweede film op is gebaseerd, is al verkrijgbaar.

After We Collided draait vanaf 8 oktober in de bioscoop.