Spanning weg? Dít Temptation Island-koppel is nog gewoon samen

Veronica Superguide logo
Spanning weg? Dít Temptation Island-koppel is nog gewoon samen

Spanning weg? Dít Temptation Island-koppel is nog gewoon samen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Momenteel smullen we elke week van een verse portie Temptation Island en het seizoen is voorlopig nog niet afgelopen. Maar… één koppel lijkt de ultieme relatietest te hebben overleefd. Wil je niet weten wie? Lees dan niet verder!

Een volger van de Team Tempa-Facebookgroep (een verzamelplek voor Temptation-gekkies) deelt een stalker-video vanuit de auto. En wie zien we daar – SAMEN! – lopen? Sidney en Demi! Welke Demi? Nou, gewoon ‘zijn’ Demi, niet de verleidster. Ze lijken dus gelukkiger dan het ándere Temptation-koppel dat het waarschijnlijk niet overleefde.

Slap kampvuurtje

VIVA bracht het nieuws als eerste naar buiten en spreekt van een seizoen dat maar ‘langzaam op gang’ komt. Het kan, na het zien van deze beelden, dus zomaar zo zijn dat Demi en Sidney niet zijn vreemdgegaan. De reacties onder het filmpje liegen er niet om: van “Dit seizoen is echt helemaal kut gewoon” tot “Ik had ook niet anders verwacht, saai seizoen”.

VIPS

Nou, Temptation-fans, ook al is dit seizoen dan misschien niet vunzig genoeg: Temptation Island VIPS komt eraan! En als we roddelkoningin Michella Kox mogen geloven, zijn alle namen van de deelnemende BN’ers al uitgelekt (het gaat om deze bekendheden).Bron afbeelding: RTL

Lees verder