Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit

Songfestival-voorbereiding: Jan Smit naar 'de nonnen in Vught' om Engels te leren

|
|

Laatste update:

Jan Smit wil als een van de drie presentatoren van het Eurovisiesongfestival natuurlijk wel een beetje well English kunnen talken. Daarom spijkert de Volendamse zanger zijn beheersing van die taal bij. Dat doet hij bij taalinstituut Regina Coeli in Vught, in de volksmond ook wel 'de nonnen in Vught' genoemd.

Eurovisiesongfestival vraagt om talenknobbel

Zoals jullie inmiddels weten, zal het Eurovisiesongfestival 2020 – dankzij de overwinning van Duncan Laurence – plaatsvinden in Rotterdam. Ondanks dat het liedjesfestijn in ons kikkerlandje gehouden wordt, is het natuurlijk nog wel steeds een internationale aangelegenheid. En dat betekent natuurlijk: Engels spreken! Om zijn talenknobbel op te poetsen, heeft presentator Jan Smit besloten een taalcursus te volgen. Hij doet dat bij de zogenoemde nonnen in Vught.

Presentatoren Eurovisiesongfestival 2020

Smit hoeft het Eurovisiesongfestival 2020 echter niet in zijn eentje te presenteren! Hij wordt bijgestaan door medepresentatoren Chantal Janzen en Edsilia Rombley. Deze laatste zal naar verwachting binnenkort ook Engelse les krijgen bij de nonnen. Zij schrijft namelijk "I'm next" onder bovenstaande foto van Smit. Tot die tijd wensen Janzen en Rombley hun medepresentator veel succes!

Het Eurovisiesongfestival is vanaf 12 mei 2020 te zien. De grote finale vindt plaats op 16 mei.

Lees verder