Alessandro Cattelan, Laura Pausini en Mika op het Eurovisie Songfestival

Veronica Superguide logo
Alessandro Cattelan, Laura Pausini en Mika op het Eurovisie Songfestival
Songfestival

Songfestival: Laura Pausini verklaart mysterieuze afwezigheid

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De Italiaanse zangeres Laura Pausini had een flinke hoofdrol op het Eurovisie Songfestival. Ze presenteerde de show (met Mika en Alessandro Cattelan), vertoonde flink wat diva-gedrag én had volgens Patty Brard een kleurenblinde styliste. Tijdens de show was Pausini zelfs even helemaal verdwenen! Op Instagram legt ze uit wat er aan de hand was.

Laura Pausini liet (ondanks alle kritiek!) horen dat ze nog steeds uitstekend kan zingen. Daar veranderen zelfs een heleboel flauwe grapjes niets aan. Tijdens de puntentelling was Pausini ineens verdwenen. Jan Smit meldde dat hij hoorde dat ‘Laura Pausini ziek was geworden.’

Laura Pausini keert terug!

Enige tijd later verscheen Laura tóch weer op het podium, maar er werd met geen woord gerept over haar afwezigheid. Op Instagram verklaart ze het mysterie zelf!

‘Ik wilde jullie geruststellen en laten weten dat het goed met me gaat. Tijdens de finale kreeg ik last van een lage bloeddruk. Daardoor moest ik op advies van de artsen 20 minuten stoppen. Het afgelopen half jaar was enorm druk, en ik ben gezwicht voor de stress.’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

De kandidaten leken dit jaar juist iets minder stress te hebben. De vakjury’s gaven Oekraïne aardig wat punten, maar van de thuisstemmers kregen ze een ware lawine aan steun. Van tevoren werd Oekraïne al tot favoriet verklaard, maar het leverde tóch een indrukwekkend moment op.

Lees verder