• BN'ers
  • SBS
  • Shownieuws
  • TV

Shownieuws-Airen Mylene grijpt in: ‘Ik word gelijk een beetje feisty’

Airen Mylene shownieuws waylon vreemdgaan bibi

Victor Vlam belichtte het ‘mannelijke perspectief’ over het vreemdgaan van Waylon in Shownieuws Zomereditie. Airen Mylene besloot hem te onderbreken: “Je bent wel heel begripvol.

Waylon en Bibi

Waylon heeft toegegeven vreemd te zijn gegaan tijdens de tweede zwangerschap van zijn vriendin Bibi. Psycholoog Jeffrey Wijnberg gaf in De Telegraaf een mogelijke verklaring: “Dat alle aandacht in de richting van het kind gaat kan voor mannen bijna traumatisch zijn.” Het artikel wordt in Shownieuws Zomereditie besproken. Victor Vlam neemt het op zich om het ‘mannelijke perspectief’ te verdedigen.

Airen Mylene grijpt in

Victor: “Wat je normaal gesproken uit een relatie haalt, is dat je een emotionele connectie hebt met iemand en dat missen [mannen]. (...) En seks is vaak een manier voor een man om een emotionele connectie te krijgen met iemand anders. Dus dat is eigenlijk…” Op dat moment besluit presentator Airen Mylene hem te onderbreken.

'Je bent wel heel begripvol'

Airen vraagt Victor of hij kinderen en een partner heeft. Hij ontkent. “Je bent wel heel begripvol voor iets dat best wel ver van je af staat”, stelt Airen vervolgens. Ze vindt het prima dat Victor 'zijn punt inbrengt’, maar laat duidelijk merken dat het onderwerp haar aan het hart gaat: “Ik word gelijk een beetje feisty, merk ik.

Waylon gaf na toegeven van zijn ontrouw aan ‘een schop van het leven gekregen te hebben’. Ook Bibi heeft inmiddels gereageerd.

Shownieuws Zomereditie zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.