Bibi Breijman en Waylon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bibi Breijman en Waylon
BN'ersOphef

Bibi reageert op affaire van Waylon: 'Dit verdien jij!'

|
|

Laatste update:

Alle vaders mogen wel in het zonnetje worden gezet op Vaderdag. Toch? Dat dacht Bibi Breijman in ieder geval wel! Ondanks de affaire van vriend Waylon, vond Bibi dat hij toch even wat aandacht verdiende. 

De juicekanalen Juicechannel en Life of Yvonne opende vorige week de aanval op zanger Waylon. Hij zou zijn vreemdgegaan terwijl zijn vriendin Bibi hoogzwanger was. En wat blijkt? De roddel is keiharde waarheid en Waylon erkent dat hij een grote fout heeft gemaakt

'Onderga het maar gewoon'

Waylon gaat diep door het stof en Bibi, met wie de zanger inmiddels twee kinderen heeft, doet daar graag nog een schepje bovenop. ''Dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag. Onderga het maar gewoon'', schrijft zijn vriendin op Instagram met niet zulke flatterende beelden van Waylon. Zo deelde Bibi een foto waarin te zien is dat de Voice-coach met een knuffeltje in bed slaapt. 

Instagram Story van Bibi Breijman

Sorry

Waylon zette eerder al een lange tekst op Instagram waarin hij de geruchten lijkt te bevestigen. "Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi", schrijft hij bij zijn post. De zanger zegt dat hij weet dat hij een verschrikkelijke fout heeft gemaakt en benadrukte dat ook nog een keer tijdens een presentatie van het programma Vuur

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder