Waylon

Veronica Superguide logo
Waylon
BN'ersThe Voice

Emotionele Waylon na vreemdgaan-geruchten: 'Ik ben een lul'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De juicekanalen Juicechannel en Life of Yvonne openden deze week de aanval op zanger Waylon: volgens hen ging de Voice-coach, die onlangs een tweede kindje kreeg met vriendin Bibi Breijman, vreemd. Waylon erkent dat en gaat diep door het stof.

Juicechannel kwam met screenshots van gesprekken tussen Waylon en zijn vermeende minnares die zouden bewijzen dat de zanger vreemdging. Later kwam Yvonne Coldeweijer - nota bene een vriendin van Bibi - met een filmpje op haar besloten 'spionnen'-kanaal waarin ook zij stellig claimt dat Waylon buiten de pot pist. De zanger besloot om het niet te laten doorsudderen en kwam zojuist met een emotionele verklaring op Instagram...

Reactie Waylon

De tekst van Waylon leest als een bevestiging van de geruchten. "Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi", schrijft hij. "Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft."

Waylon en Bibi Breijman

'Ik ben een lul'

Waylon heeft het "verkloot", geeft hij toe. En dat neemt hij zichzelf kwalijk. "Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!"

Hoe het nu met Bibi gaat, weten we niet. Ze heeft nog niet gereageerd. "Het spijt me, Biebs", sluit Waylon zijn hartenkreet af.

Lees verder