• Netflix

Selling the OC verlengd met tweede en derde seizoen

Kan je geen genoeg krijgen van al het drama uit Selling Sunset en de spin-off Selling the OC? Goed nieuws, want Selling the OC is namelijk verlengd door Netflix! 

Selling the OC

Meer juice, meer drama en nog een rits aan bizarre, luxe huizen? Yes, please! Netflix-kijkers kunnen geen genoeg krijgen van de verslavende serie over makelaars in zowel Orange County als Los Angeles. De spin-off van de populaire show Selling Sunset scoort en weet nog twee extra seizoenen te strikken bij de streamingdienst. 

Spin-off

In de spin-off openen Jason en Brett een tweede kantoor in het zonnige Orange County. Ook hier staan de miljoenenvilla's voor het oprapen en kijken we mee met de dames van The Oppenheim Group. Naast het verkopen van deze droomhuizen, is de competitie natuurlijk enorm aanwezig. Met feestjes, kliekjes of meningsverschillen gebeurt er áltijd wel iets tussen de vrouwen. 

De tekst gaat verder onder de video

Ordinair drama

Het eerste seizoen van de spin-off was zoals we gewend zijn van Selling Sunset een flinke dosis aan ordinair drama. Reden genoeg voor Netflix om de absurde realityserie te verlengen met een tweede en derde seizoen. Wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen bingen is helaas nog niet bekend. Gelukkig is er genoeg Selling-drama te zien op Netflix!

Selling Sunset en Selling the OC zijn te zien op Netflix. Al uitgekeken? Wij zetten de meest juicy realityshows voor je op een rijtje!