Sex Education seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sex Education seizoen 3

Seizoen 3 van Sex Education in de problemen vanwege coronavirus

|
|

Laatste update:

Dat de coronacrisis ook Hollywood keihard treft, hoeven we je inmiddels niet meer te vertellen. Helaas hebben we nu een nieuw 'slachtoffer' te pakken: seizoen 3 van Netflix-topper Sex Education.

De opnames voor seizoen 3 zouden eigenlijk in mei van start gaan. Aangezien de lockdown-regels in het Verenigd Koninkrijk gisteren met nog eens drie weken zijn verlengd, gaan die opnames in mei 'm niet meer worden, zo meldde de producent aan Deadline.

Netflix

Sex Education is niet de enige Netflix-show die momenteel op zijn gat ligt. Ook die andere grote Original-topserie, fantasyserie The Witcher, moest de opnames - die in dit geval al wél waren begonnen - stilleggen. 

Wanneer komt seizoen 3 uit?

Het is niet bekend wanneer we weer kunnen genieten van de oh zo herkenbare liefdesperikelen van Eric, Maeve en Otis (en zijn geweldige huis). Er is momenteel nog geen enkel zicht op eventuele versoepeling van lockdown-regels, net als bij ons eigenlijk. Afhankelijk daarvan kan Sex Education op een later moment hopelijk alsnog beginnen met filmen, maar voor nu ziet het er in ieder geval niet rooskleurig uit. De eerste twee seizoenen (2019 en 2020) kwamen in ieder geval in januari uit. Waarschijnlijk was dat ook nu het plan!

Lees verder