Yes! Er komt een derde seizoen van Sex Education

Door Redactie
Sex Education seizoen 3

Het tweede seizoen van Sex Education staat nog niet eens een maand online (met deze hilarische openingsscène), maar nu is al onthuld dat er een derde seizoen komt. Gelukkig maar, want wij kunnen al niet meer wachten op meer! 

Dat nieuws maakte Netflix zojuist bekend en dat deden ze dit keer niet door zomaar een berichtje op Twitter of Instagram te plaatsen, maar met een speciale video op hun YouTube-kanaal.

Kunsttentoonstelling

In de video, die je hieronder kunt zien, kruipt directeur Groff, gespeeld door Alistair Pertrie, in de rol van een kunsthistoricus en geeft hij de kijkers een rondleiding door de kunsttentoonstelling van Moordale High. Duidelijk wordt dat alle bekende gezichten in het derde seizoen weer een hoop voor hun kiezen krijgen. "Hoe zal het deze engeltjes vergaan? Om daarachter te komen zul je seizoen drie moeten kijken." Bekijk hieronder de video.

Nog geen datum

Maar aangezien seizoen twee van Sex Education nog geen maand online staat, gaan wij ervan uit het derde seizoen pas in 2021 te zien zal zijn. Nog even geduld, maar wat zeggen ze altijd: geduld wordt beloond, toch? Kun je intussen mooi één van deze zeven series bingen (of gewoon allemaal).