sex education seizoen 2 netflix cast otis eric ola

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
sex education seizoen 2 netflix cast otis eric ola

Sex Education-fans gaan stuk om NSFW-openingsscène van seizoen 2!

|
|

Laatste update:

Sinds een paar dagen kun je genieten van het tweede seizoen van Sex Education op Netflix. Wij hebben er al een flink aantal afleveringen doorheen gejaagd. Maak je echter geen zorgen als jij nog moet beginnen! Dit artikel is vrijwel spoilervrij, maar we MOETEN het gewoon even met je hebben over die hilarische eerste scène...

Otis is behoorlijk veranderd in Sex Education seizoen 2

De openingsscène van het tweede seizoen van Sex Education zorgt namelijk voor nogal wat opwinding! Hoofdpersonage Otis is er sinds het einde seizoen 1 namelijk achter gekomen dat hij toch wel van masturberen houdt. Of nou ja, misschien kunnen we beter zeggen dat Otis een verslaving ontwikkeld heeft. In het bos, in de bioscoop, onder de douche, in de auto... Otis zijn verslaving wordt flink in beeld gebracht aan het begin van seizoen 2 van Sex Education. Uiteraard maken deze NSFW-scènes nogal wat los op Twitter!

Tweede seizoen Sex Education staat nu op Netflix

Sex Education volgt de tiener Otis, die een beetje een lastige relatie heeft met seksualiteit. Of nou ja, in ieder geval met zijn eigen seksualiteit. Het helpt natuurlijk niet mee dat zijn moeder Jean een sekstherapeute is. Ondanks zijn eigen issues wordt Otis de seksvraagbaak van de school. Hoe het verhaal verdergaat, check je in seizoen 2. PS Heb je niet genoeg aan die 8 nieuwe afleveringen? Dan wijzen we je graag op deze 7 series die je moet kijken als je Sex Education tof vindt!

Lees verder