Scheiding officieel: zoveel moet Kanye West per maand betalen aan Kim Kardashian

Kim Kardashian Kanye West
© Brunopress

Kanye West moet diep in de buidel tasten voor zijn ex Kim Kardashian. De scheidingspapieren zijn met entertainmentsite E! gedeeld en Ye (zoals Kanye zichzelf nu noemt) moet maandelijks 200.000 dollar alimentatie betalen voor zijn vier kinderen!

Kim en Ye delen de voogdij over North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3). De kids brengen precies evenveel tijd bij de twee ouders door. Wel moet de rijke zanger omgerekend 193.000 euro per maand aan Kim betalen als alimentatie.

Kim Kardashian betaalt mee

Omdat Kim ook wel wat nulletjes op haar bankrekening heeft (mede door haar succesvolle real-life soap), deelt ze wel wat kosten met haar ex. Bijvoorbeeld de beveiliging van hun kroost en de schoolkosten. Ook zitten de twee in de toekomst nog om de tafel als er belangrijke beslissingen moeten vallen over de kinderen.

Antisemitische Ye

Ye en Kim waren zes jaar met elkaar getrouwd, maar begin 2021 werd de scheiding al aangevraagd. De rapper kwam de afgelopen tijd in opspraak door antisemitische uitspraken. Het ging zover dat Kim zelfs haar steun voor de Joodse gemeenschap deeld op social media. Ondanks die tegenslag denkt Kanye West dat hij de volgende president van de Verenigde Staten kan worden.