Scarlet Witch-serie gaat ‘Vision and the Scarlet Witch’ heten

Door Redactie
Scarlet Witch-serie gaat ‘Vision and the Scarlet Witch’ heten

In september kondigden we al juichend aan dat zowel de schurkachtige Loki als de betoverende Scarlet Witch hun eigen Marvel spin-off series zouden krijgen op Disney+. Een maand later werd bekend dat Captain America’s trouwe vrienden Falcon en de Winter Soldier ook te zien zullen zijn in een eigen mini-serie. Nu blijkt dat Elizabeth Olsen’s superheks haar serie eveneens gaat delen met een collega-Avenger, haar serie gaat namelijk Vision and The Scarlet Witch heten.

De Amerikaanse site Deadline.com vermeldde de titel van de serie aanvankelijk in een overzicht over aankomende superheldinnenseries- en films. Inmiddels is de titel weer aangepast naar alleen Scarlet Witch, alleen staat er geen correctie bij. Dat doet vermoeden dat Deadline wél de juiste titel van de serie had vermeld, alleen dat deze nog even geheim is.

In het geheim nog steeds een stelletje

Echt een grote verrassing is het echter niet dat de Scarlet Witch-serie ook over The Vision gaat, aangezien de twee personages al meerdere films onafscheidelijk zijn. Zelfs ook al kwamen ze tegenover elkaar te staan in Captain America: Civil War, aan het begin van Avengers: Infinity War bleek al dat ze in het geheim nog steeds een stelletje waren.

Prequel die zich afspeelt voor Infinity War

Wellicht wil Marvel de aanwezigheid van The Vision nog even geheim houden omdat de door Paul Bettany gespeelde android jammerlijk aan zijn einde kwam in Infinity War. Nu wijst alles erop alle slachtoffers van de beruchte vingerknip van Thanos in Avengers 4 weer tot leven zullen komen, maar aangezien Viz al eerder eraan ging lijkt dit voor hem niet te zullen gelden. Volgens geruchten wordt de miniserie dan ook een prequel die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Civil War en Infinity War.