SATC: Déze oude vlam keert terug in And Just Like That…

De Sex and the City-reboot And Just Like That… is toe aan het tweede seizoen, en daarin keert een héél bekend gezicht terug. Oude vlam Aidan Shaw keert weer terug in het leven van Carrie!

And Just Like That...
© HBO Max

Het eerste seizoen van And Just Like That… kende een gigantische shock. Carries echtgenoot Mr. Big kreeg een hartaanval en dus stond de schrijfster er weer alleen voor. Ze leek aan het einde van het eerste seizoen te vallen voor haar podcastproducer Franklyn. In het tweede seizoen wordt het leven van Carrie wéér ingewikkelder als Aidan Shaw weer ten tonele verschijnt.

Aidan is back!

De relatie tussen Aidan en Carrie liep stuk nadat ze vreemd was gegaan met Big, maar volgens veel fans was Aiden eigenlijk écht de ware voor haar (totdat ze het zelf verpestte). Acteur John Corbett had eigenlijk al toegegeven dat hij terug zou keren in And Just Like That… en nu weten we ook wanneer!

Sex and the City… again

And Just Like That… is een behoorlijke hit voor het streamingplatform HBO Max. Critici (en sommige kijkers) vinden de Sex and the City-revival een beetje ‘opgewarmde prak’, maar mensen stroomden tóch toe om de nieuwe avonturen van Carrie en haar vriendinnen te streamen.

Wanneer het tweede seizoen van And Just Like That... op HBO Max verschijnt is nog niet bekend.