Sarah Jessica Parker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker deelt eerste foto And Just Like That seizoen 2

|
|

Laatste update:

De opnames van het tweede seizoen van de HBO Max Sex and the City-serie And Just Like That zijn gestart. Dat blijkt uit een foto die hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker heeft gedeeld op Instagram.

Wanneer keert And Just Like That terug?

De 57-jarige actrice plaatste een foto van een script van de serie waarop staat dat het om aflevering 201 gaat, oftewel de eerste van het tweede seizoen. In het bijschrift geeft Sarah ook niet veel prijs, behalve dat het "voor nu" is wat ze kan delen. Wanneer het tweede seizoen te zien is, blijft dus nog even onduidelijk want ook HBO Max heeft daar nog niets over gedeeld.

Sex and the City opvolger

And Just Like That is de opvolger van HBO's hitserie Sex and the City, die van 1998 tot en met 2004 zes seizoenen lang te zien was op de zender. Net als in het origineel gaat ook And Just Like That over de levens van een aantal hartsvriendinnen in New York, alleen zijn de vrouwen deze keer wat ouder en in een andere fase van hun levens.

Van de oude cast van Sex and the City doet alleen Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones speelde, niet meer mee in de vervolgserie.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP / Veronica Superguide

Lees verder