Samantha Steenwijk zat dit jaar in bijna elk tv-programma!

Door Redactie
Samantha Steenwijk

2021 zit er bijna op en Veronica Superguide strooit met Awards om eens even lekker terug te blikken op een bijzonder jaar. We zagen Samantha Steenwijk zó vaak op tv, dat we haar absoluut niet mochten vergeten. 

Check hier alle winnaars en verliezers van de Veronica Superguide Awards.

Als je afgelopen jaar de tv aan hebt gezet, dan was je Samantha Steenwijk 99% zeker tegen gekomen. Ze was namelijk altijd op de buis te zien! Dankzij deze knappe prestatie gaat de zangeres naar huis met de ‘Meest Aan Overkill Ten Ondergegaan’-award van Veronica Superguide.

Samantha Steenwijk zat dit jaar in bijna elk tv-programma!

Meest aan Overkill Ten Ondergegaan

In het begin was Samantha nog een leuke verschijning, maar na 2021 zijn we haar wel zat. Chatilla van Grinsven liep maar net de eerste plek mis. Voor dit jaar wist niemand wie ze was, nu duikt ze in elk mogelijk programma op. De derde plek is voor Francis van Broekhuizen, die sinds ze bij De Slimste Mens eenmaal aan de aandacht geroken had wel pap lust van het op tv verschijnen.

Waar heb ik Samantha gezien?

Mocht je vergeten zijn waar je Samantha allemaal hebt gezien, sta ons toe om je geheugen even op te frissen. Want naast jurylid in K2 zoekt K3 met Gordon en terugkerende gast in RTL Boulevard, was de zangeres onder andere te zien in Onmogelijke Duetten, De Beste Liedjes Van Het Songfestival, De Radio 10 Songfestival Quiz, De Verraders, Deze Quiz Is Voor Jou, I Can See Your Voice, Beat Me, The Wheel, de geflopte Showcolade, Pole Position en nog meer. Nou als dat geen overkill is…

Reactie Samantha

Samantha wilde onze award niet persoonlijk in ontvangst te nemen, maar gelukkig hebben we nog wel een reactie gehad. “Je kunt niet altijd alles doen, hè”, vertelt Samantha’s manager Wino Omtzigt. “In dit geval zeggen we inderdaad: nee.” Maar de award behoort vooralsnog tot de rechtmatige eigenaar: Samantha Steenwijk!

De Veronica Superguide Awards 2021

Welke BN'er maakte de beste comeback van 2021? Wat was de meest spraakmakende tv-ruzie van het jaar? Wat was de grootste tv-verrassing van 2021? Dat en nog veel meer check je in ons overzicht met alle winnaars van de Veronica Superguide Awards 2021.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.