Ryan Reynolds kondigt ‘sabbatical’ aan

Ryan Reynolds

Dwayne Johnson wordt wel eens ‘the hardest working man in show business’ genoemd, maar de laatste jaren zit Ryan Reynolds óók niet stil. De afgelopen vijf jaar speelde hij twaalf hoofdrollen in o.a. Deadpool, Detective Pikachu, Free Guy en het aankomende Red Notice.

Daarnaast kreeg hij in dezelfde periode twee dochters met zijn vrouw Blake Lively. Je vraagt je af hoe de man nog tijd heeft om puntige tweets te plaatsen en ruzie te maken met Hugh Jackman!

Nu de opnames van de kerstmusical Spirited erop zitten, kondigt Reynolds via Instagram een korte sabbatical aan. In Spirited speelt Reynolds de rol van Ebenezer Scrooge, en zijn de andere hoofdrollen voor Will Ferrell én Octavia Spencer.

Hoe lang Ryan Reynolds pauze neemt zegt hij niet precies. We weten alleen dat de acteur de hoofdrol speelt in Deadpool 3, maar daarvan beginnen de opnames waarschijnlijk pas eind 2022. Het is dus best mogelijk dat de populaire acteur er een jaartje tussenuit piept.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Ryan Reynolds op je beeldbuis!

Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot zien we vanaf 12 november in de misdaadcomedy Red Notice, waarin Reynolds en Johnson de jacht openen op een crimineel meesterbrein.

Begin 2022 zien we Reynolds weer in een hoofdrol in de sciencefictionfilm The Adam Project op Netflix, pas daarna wordt het even stil rond de aimabele Canadees…