Ryan Reynolds en Will Ferrell samen in een kerstfilm? Het lijkt echt te gebeuren!

Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds en Will Ferrell samen in een kerstfilm? Het lijkt echt te gebeuren!

Ryan Reynolds en Will Ferell in A Christmas Carol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De pepernoten liggen weer in de winkel dus het kan weer: praten over kerstfilms! Ryan Reynolds en Will Ferrell willen een musicalversie van A Christmas Carol maken.

Volgens The Hollywood Reporter zijn de plannen nog pril, maar wordt er met verschillende studio’s vergaderd. Een eventuele film zou dus pas op zijn vroegst in de kerstperiode van 2020 verschijnen. Het idee is wel erg interessant met het comedytalent van Ferrell, Reynolds én de andere acteurs die ze ongetwijfeld weten te ritselen.

A Christmas Carol is het klassieke verhaal van de gierige Scrooge die wordt bezocht door spoken uit het verleden en de toekomst. Door de (harde!) lessen van de kerstfantomen beseft Scrooge dat het leven om meer draait dan alleen maar geld en succes; net als The Rock.

Er bestaan al ontzettend veel versies van dit verhaal, dus Ferell en Reynolds moeten wel hun best doen om er iets bijzonders van te maken. Mickey Mouse heeft bijvoorbeeld een kinderversie, en de Muppets maakten er ook een geweldige variant op, met Michael Caine in de hoofdrol.

A Christmas Carol

Ferrell werd semilegendarisch door zijn werk bij Saturday Night Live en hilarische comedy’s als Step Brothers, Anchorman, Blades Of Glory, Zoolander en Daddy’s Home. Zijn laatste film, Sherlock And Watson, met John C. Reilly, wordt daarentegen gezien als één van de belabberdste films van 2018.

Reynolds gaat gelukkig als een speer na zijn successen in o.a. Deadpool, The Hitman’s Bodyguard, Detective Pikachu en Hobbs And Shaw. Hoewel niet iedereen gelukkig was met zijn bijdrage, met name Game Of Thrones-fans.

Of Ferrell de kwaadaardige Scrooge gaat spelen is nog niet bekend. Dat zou voor de hand liggen door zijn vaak boerse rollen, waarbij Reynolds de ‘straight man’ Bob Cratchit voor zijn rekening neemt. Andersom zou ook kunnen, maar Reynolds heeft niet de uitstraling die je van een gierige bullebak verwacht. Dat Reynolds een beetje kan zingen zagen we vorig jaar al in een hysterische aflevering van King Of Masked Singers, waarvan de Nederlandse variant binnenkort begint!

De nieuwe versie van A Christmas Carol wordt geschreven door Sean Anders en John Morris, die eerder Daddy’s Home, Instant Family én We’re The Millers schreven. We zijn voorzichtig bereid om het een kans te geven!

Lees verder