Ryan Reynolds in Free Guy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds in Free Guy

Ryan Reynolds als losgeslagen videogame-personage in trailer Free Guy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Held Ryan Reynolds bewijst met de eerste trailer voor zijn nieuwe film Free Guy nogmaals dat hij echt dé grote actie-ster van dit moment is. 

Free Guy oogt een beetje als een mix tussen Ready Player One en Deadpool. Ryan speelt de NPC (non-player character) Guy in een brute 'open wereld'-video-game. Opeens vindt hij ergens de kracht om los te breken van dit 'regime' en nu kan hij eindelijk de game ervaren als échte speler met alle vrijheid die daarbij hoort.

Free Guy cast

We zagen eerder al hoe Ryan dikke lol had met de cast van Free Guy en dat snappen we ook wel. Er zit een hoop Hollywood-talent in! Taika Waititi (regisseur van Thor: Ragnarok) speelt erin mee, maar ook Stranger Things-ster Joe Keery én Jodie Comer (Killing Eve). 

Ryan Reynolds op Netflix

Helaas laat Free Guy nog wel even op zich wachten, maar... tot die tijd is er gelukkig nog 6 Underground. In deze epische Netflix-actiefilm van Michael 'meer explosies!' Bay speelt Ryan de leider van een steenrijk eliteteam dat volledig van de radar verdween om anoniem bad guys te pakken. 6 Underground staat vanaf 13 december op Netflix.

Free Guy draait vanaf 2 juli 2020 in de bioscopen!

Lees verder