Ryan Reynolds in 6 Underground op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds in 6 Underground op Netflix

Ryan Reynolds gaat los in nieuwe trailer Netflix-film 6 Underground

|
|

Laatste update:

6 Underground is nu al een Netflix-knaller van epische proporties. Michael 'méér explosies!' Bay regisseert Deadpool-held Ryan Reynolds en ze dropten zojuist een gloednieuwe trailer!

Ryan Reynolds, aka de winnaar van het internet, kreeg de hoofdrol in actiefilm 6 Underground. Hij speelt 'One', de leider van een internationale groep helden slash miljardairs die hun eigen dood fakete om zo als het ware 'onzichtbaar' de wereld te kunnen redden van allerlei bad guys. 

6 Underground

Ryan scheurt door Italië alsof het niets is en doet hier qua taalgebruik en grapsnelheid ook zeker niet onder voor Deadpool. Niet gek: één van de Deadpool-schrijvers tekende ook voor het script van deze film. Met 6 Underground bezit Netflix zo te zien een ontzettend fijne combi van Fast & FuriousDeadpool én de nodige explosies. Want ja, dit blijft toch een Michael Bay-film. Naar verluidt is 6 Underground de duurste Netflix-productie tot nu toe. En als we de spetterende beelden zien, snappen we direct waarom.

Cast

Vanwege het internationale karakter van 6 Underground spelen er veel internationale sterren mee. Zo speelt Francaise Mélanie Laurent (Inglourious Basterds) Ryans partner-in-crime 'Two'. Ook Dave Franco (Now You See Me) en Corey Hawkins (Straight Outta Compton) behoren tot het super-exclusieve miljardairs-clubje. 

6 Underground is vanaf 13 december te zien op Netflix.

Lees verder