Samantha Steenwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha Steenwijk
The Masked Singer

Ruben Nicolai neemt afvalmethode Samantha Steenwijk op de hak in The Masked Singer

|
|

Laatste update:

Samantha Steenwijk hoopte nog wel zo dat niemand het meer zou hebben over paardrijden als effectieve afvalmethode. Maar toen er een paard bleek mee te doen aan The Masked Singer, had Ruben Nicolai al snel een grapje klaar.

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Hoe ingewikkelder de voorgeschiedenis, hoe geslaagder de grap. Dat bleek vanavond maar weer bij The Masked Singer. Gerard Joling legde 'm op de stip en Ruben Nicolai schoot 'm loepzuiver in de kruising. En dat allemaal omdat Samantha Steenwijk eerder dit jaar beweerde dat ze enorm was afgevallen van paardrijden.

Paardrijden vs. illegale afvalpillen

Die bewering van Samantha gaf juicekoningin Yvonne Coldeweijer aanleiding om eens even een video op te nemen over de zangeres. Want dat afvallen was haar helemaal niet gelukt door een beetje galopperen, maar door illegale afslankpillen, zo beweerde Yvonne. Samantha boos en die nam een advocaat in de arm om Yvonne eens even aan te pakken bij de rechter. Dat lukte ook nog, want Yvonne moest rectificeren. Hoewel iedereen het verhaal normaal al lang weer zou zijn vergeten, werd het nu juist enorm opgeblazen. Genoeg om er nu dus weer grapjes over te maken.

Zandhappen in Schoorl

Naar aanleiding van de deelname van Het Paard, die vanavond door ging naar de volgende ronde, zei Gerard al dat hij weleens paard reed. Daar wilde Ruben toch wat meer over weten en vroeg er nog een keer naar. Gerard: 'Ik rij weleens paard ja. Maar ik ben daar niet goed in hoor. De laatste keer ben ik er vreselijk afgevallen. Toen lag ik zand te happen in Schoorl". Ruben ziet zijn kans schoon en reageert direct: "Dús: Samantha Steenwijk had gelijk. Van paardrijden val je af!" "Ik zeker", reageert Gerard, terwijl iedereen in een deuk ligt om de grap over Secret Duets-collega Samantha.

Kritiek van Boulevard

Eerder dit jaar stopte Samantha ook al met RTL Boulevard, waar ze daarvoor regelmatig te zien was. Naar eigen zeggen omdat ze toe was aan 'iets nieuws'. Maar critici zien een andere reden. De collega's bij RTL Boulevard waren namelijk niet erg te spreken over de rechtszaak die Samantha aanspande tegen Yvonne en dat lieten ze ook weten in de uitzendingen. Wellicht dat ze dus om die kritiek besloot haar biezen te pakken.

The Masked Singer en de grappen van Ruben zie je elke vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4.

Lees verder