Samantha Steenwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha Steenwijk
RTL

Samantha Steenwijk breekt met RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Het begon kijkers al op te vallen: Samantha Steenwijk staat al een tijd niet meer achter de desk van RTL Boulevard. Terwijl ze eerder kind aan huis was. De zangeres verklaart haar afwezigheid.

Nieuwe dingen

Lid van het vaste team was ze niet, maar Samantha dook wel zeer regelmatig op als gast in RTL Boulevard. Maar de laatste tijd schuift ze niet meer aan. En dat zal ook niet meer gebeuren, verklaart ze nu. "Het is tijd om nieuwe dingen te doen", zegt ze tegen Shownieuws. Daarom heeft ze afscheid genomen van het programma. Ze voegt daaraan toe dat ze jaren met veel plezier bij het programma heeft gewerkt.

Andere reden?

Boze tongen beweren dat er toch een heel andere reden is dat Samantha's band met RTL Boulevard is bekoeld. Eerder dit jaar kwam de zangeres volop in de aandacht nadat zij een kort geding had aangespannen tegen roddelvlogger Yvonne Coldeweijer. Zij had in een video op haar juicekanaal Life of Yvonne beweerd dat Samantha illegale dieetpillen had gebruikt om af te vallen.

Onbegrip bij collega's

Dat Samantha naar de rechter is gestapt om de dieetpillenroddel werd niet per se goed ontvangen door een aantal van haar collega’s bij RTL Boulevard. Zij konden er weinig begrip voor opbrengen. Het zou kunnen dat de zangeres (ook) daarom heeft gebroken met het programma. Samantha benadrukt wel dat zij en RTL Boulevard "als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan".

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder