Art Rooijakkers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Art Rooijakkers

TVOH-rel: RTL stelt De Verraders uit, Videoland-Expeditie Robinson komt op tv

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe Expeditie Robinson-seizoen dat op Videoland zou komen, verhuist naar RTL 4. Deze verhuizing vindt plaats nadat The Voice of Holland geschrapt is van de zender, wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedragDe Verraders start op een ander moment.

Robin-so long

Nu The Voice is gestopt zodat er een onderzoek plaats kan vinden, gooit RTL de programmering een beetje om. I Can See Your Voice komt voor The Voice in de plaats en ook Beau heeft een andere tijd. De zender maakt nu bekend dat het speciale Videoland-seizoen van Expeditie Robinson naar RTL4 verplaatst wordt. Het seizoen wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. 

Er komt aansluitend een nieuw seizoen van Eilandpraat, gepresenteerd door Luuk Ikink.

Verraders 

Ook bij het nieuwe seizoen van De Verraders wordt wat geschoven. Eerder werd er aangekondigd dat deze zou starten op 20 februari, maar dat is niet meer zo. Het seizoen wordt verplaatst naar ergens dit voorjaar. 

The Voice

Carlo Boszhard vult met zijn zangwedstrijd I Can See Your Voice het gat van de vrijdagavond in. Er is intussen een meldpunt geopend voor slachtoffers van The Voice of Holland. Vanmiddag verschijnt de #BOOS-aflevering op YouTube en dan hopen we meer te weten over de situatie rond het zangprogramma.

Expeditie Robinson is vanaf donderdag 10 maart om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder