Loretta Schrijver

Veronica Superguide logo
Loretta Schrijver

RTL geeft Loretta Schrijver nieuwe tv-klus!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het gaat lekker met Loretta Schrijver! Naast Koffietijd en The Masked Singer mag ze nu aan de slag voor nog een ander RTL-programma. Ze neemt plaats in de jury van Merry Little Christmas.

Dat maakte RTL vandaag bekend. Loretta beoordeelt samen met twee andere juryleden de sprookjesachtige miniatuurkerstdorpen die de kandidaten hebben gebouwd.

Loretta in Wonderland

In The Masked Singer droomde Loretta al weg bij de uitzinnige en hysterische kostuums. Ook nu staat haar weer veel wonderbaarlijks te wachten. RTL beschrijft haar als een soort vertegenwoordiger van "iedereen die zich ook graag laat betoveren door sprookjes". Over sprookjes gesproken: ook Sander de Bruijn, hoofdontwerper bij de Efteling, zit in de jury, net als 'Kampioen Kerstdorpenbouwer van 2015' Stuart Bolk.

RTL geeft Loretta Schrijver nieuwe tv-klus!

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Martijn Krabbé en Robert ten Brink

Eigenlijk zou RTL's kijkcijferkanon Martijn Krabbé deze show presenteren, maar uiteindelijk kreeg Robert ten Brink noodgedwongen de eer. Hij mocht last-minute naar de set toe komen toen Martijn corona bleek te hebben. 'Dr. Love' hoefde niet lang na te denken over de job. "Nee, want ik werd gedwongen, hahaha. Ik was wel met een paar andere dingen bezig, maar dat wurm je ertussen."

The Masked Singer-oud en nieuw

Door de coronamaatregelen zitten grote familiebijeenkomsten rond de feestdagen er natuurlijk niet in, maar met Loretta op je beeldbuis haal je toch die gezellige tante in huis. Ze is niet alleen in Merry Little Christmas te zien, maar gaat ook nog een keertje down the rabbit hole met The Masked Singer. Op oudejaarsavond komen er weer vijf nieuwe, hysterische kostuums voorbij trippelen en wij voorspelden eerder al welke BN'ers daar in kunnen zitten.

Merry Little Christmas is op woensdag 16 en 23 december te zien op RTL 4.

Lees verder