Martijn Krabbé in Merry Little Christmas

Veronica Superguide logo
Martijn Krabbé in Merry Little Christmas

Martijn Krabbé moet RTL-programma afstaan na corona-besmetting

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een flinke domper voor RTL's kijkcijferkanon Martijn Krabbé, die elke week topscores neerzet met zijn spraakmakende show Kopen Zonder Kijken. Hij is besmet met het coronavirus en kan zijn nieuwe programma Merry Little Christmas niet meer maken.

"Martijn is positief getest en zit in thuisquarantaine", laat RTL weten aan RTL Boulevard. Hij is vooralsnog niet ziek. "Het gaat goed met hem." Merry Little Christmas gaat overigens wél door, maar dan met een nieuwe RTL-presentator!

Dr. Love en zijn kersthuisjes

Niemand minder dan RTL's eigen kerstman én Dr. Love Robert ten Brink mag de show van Martijn overnemen. "Een verrassing met natuurlijk een bijsmaak, Martijn Krabbé is positief getest." Of hij lang moest nadenken over de overname? "Nee, want ik werd gedwongen, hahaha. Ik was wel met een paar andere dingen bezig, maar dat wurm je ertussen." Uiteraard mogen we ook weer een All You Need Is Love-kerstspecial verwachten, dus Robert krijgt het druk deze periode.

All You Need is kerstdorpen

Merry Little Christmas is een wedstrijd waarin fanatieke kerst-gekken de mooiste kerstdorpen mogen bouwen. Roberts gezin had er al voor zijn overname hartstikke veel zin in. "Het leuke is, er waren al een paar promo's geweest, voordat ik überhaupt in beeld kwam, en mijn familie had al de hele tijd geroepen: 'ooooh, Merry Little Christmas, dat is zo lekker!'"

Merry Little Christmas is op woensdag 16 en 23 december te zien op RTL 4.

Lees verder