Roy Donders terug met eigen realityserie

Roy Donders is weer terug! De stylist van het Zuiden is binnenkort weer te zien in een eigen realityserie, waar we alles te weten komen over zijn nieuwe liefde, z'n aanstaande kind en of hij nog van worstenbroodjes houdt.

Roy Donders

Roy Donders verraste afgelopen jaar vriend en vijand met het nieuws dat hij tegenwoordig op vrouwen valt, of op eentje in het bijzonder. En dat zijn Michelle ook nog zwanger bleek te zijn was voor TLC genoeg reden om de Brabander weer een realityserie te geven.

Back to reality

Het is inmiddels al weer vijf jaar geleden dat we Roy voor het laatst zagen in Roy Donders: Stylist van het Zuiden, de serie die ooit begon bij RTL 5 en later naar SBS6 verhuisde. Hij werd al snel razendpopulair en iedereen had het over z'n huispakken, worstenbroodjes, zus Rian en moeder Nel. Én zijn vriend Marvin dus, die hij toen nog had. Maar de kapper is gevallen voor de charmes van de blonde Michelle, die hij op vakantie in Griekenland ontmoette. Hun verhaal is te zien in de nieuwe serie, die de stylist en volkszanger vandaag bekendmaakte via Instagram.

TLC

De nieuwe serie is vanaf mei te zien bij TLC en te streamen via Discovery+. Daarin zien we dus zijn ontluikende liefde met Michelle, maar ook haar zwangerschap, waarmee een grote droom van Roy uitkwam. Uiteraard worden we daarbij ook getrakteerd op een hysterische gender revealparty en de nodige scenes met de kersverse tante, 'ons Rian'. Zoals het moment dat ze de positieve zwangerschapstest in een lijstje in de keuken zet. Het stel woont nog altijd in Tilburg, met twee kleine hondjes en een dochter uit Michelle's eerdere relatie. En die krijgen we ook allemaal te zien. De titel van de serie is op dit moment nog niet bekend.

De serie van Roy Donders is vanaf mei te zien op TLC.