Roy Donders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roy Donders

Ex Roy Donders 'in shock' om relatie met vrouw

|
|

Laatste update:

"Marvin, de ex van Roy Donders, is in shock na het nieuws over zijn voormalig geliefde", schrijft Shownieuws. Het programma ging even bij Marvin peilen wat hij vindt van Roys relatie met een vrouw en zoals je leest, wist-ie niet wat-ie hoorde!

Ex-realityster Roy Donders kwam in de nieuwste editie van weekblad Privé uit de kast als bi. Hij heeft een relatie met een vrouw, Michelle. De 'Stylist van het Zuiden' bekende dat hij er “slapeloze nachten van heeft gehad om het nieuws met zijn omgeving te delen” want ook Roy zelf lijkt er nu pas achter gekomen dat hij toch niet alleen op mannen valt. Nou, Marvin, kom er maar in.

Marvin over relatie Roy Donders

Marvin, die je ook nog kan kennen van Roys Brabo-realityserie, kan het nog steeds niet helemaal geloven. "In een keer hoorde ik dat en was ik vol verbazing eigenlijk." Toen hij en Roy een relatie hadden, kwam daar nooit enige twijfel bij kijken. "In mijn beleving is Roy 100 procent homo. Ik had er nooit aan getwijfeld dat hij biseksuele gevoelens had."

 

Kinderwens

Marvin denkt wel te weten waarom Roy het nu met een vrouw doet. "Ik denk dat Roy nog een kinderwens heeft. Dus ik denk dat hij zoiets had van ja… Met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’. Dus wie weet een kinderwens."

Lees verder