• BN'ers

Roy Donders doet boekje open: zo sloeg de vonk over met vriendin

Door Finn Bonis
Roy Donders

Roy Donders dacht dat hij alleen van de mannenliefde was, totdat hij zijn huidige vriendin Michelle leerde kennen. In de Beau Monde vertelt het koppel waar ze elkaar ontmoetten en hoe de vonk oversloeg.

‘Ik dacht er verder niets van’

Roy en Michelle leerden elkaar kennen op een artiestenreis naar Griekenland in oktober 2021. Michelle zat toen nog in een relatie en Roy dacht toch echt dat-ie alleen op mannen viel. Toch hadden de twee gelijk een klik. “Ik dacht er verder niets van”, zegt de Stylist van het Zuiden.

‘Schat, ik denk dat ik meer voor jou voel’

Eenmaal terug in Nederland liep de relatie van Michelle op de klippen en merkte Roy dat er gevoelens ontstonden voor zijn huidige vriendin. Op een feestje zei Roy uiteindelijk na een paar drankjes: “schat, ik denk dat ik meer voor jou voel dan vriendschap”. En wat bleek: Michelle voelde hetzelfde voor Roy!

‘Ik had mijn gevoelens weggestopt’

Ze durfde het niet te zeggen omdat ze dacht dat haar gevoelens niet beantwoord konden worden. “Ik had mijn gevoelens weggestopt. Maar dat hoefde nu niet meer. Ik was zo blij. Dat ik de eerste vrouw voor hem ben, maakt me niet uit. Ik doe niet aan stempels.

 

Leef niet voor anderen

Voor Roys ex-vriend kwam het nieuws rauw op zijn dak. Hij had nooit verwacht dat de stylist met een vrouw zou eindigen. Dat zijn omgeving het nooit had verwacht maakt de realityster niets uit. “Ik leef niet voor andere mensen. Ik leef maar één keer en ben heel gelukkig met Michelle.

Twee handen op één buik

En Michelle is ook heel erg blij met Roy. Allebei zijn ze weg van kleding en zien er graag op en top uit. “Ik heb nog nooit een vriend gehad die uiterlijk net zo belangrijk vindt als ik. Hij doet ook mijn haar, elke week.”, zegt Michelle. “En ik kies haar kleding uit”, voegt Roy daar aan toe.

Huisje, boompje, beestje

Vervolgens is het snel gegaan tussen de twee. Precies een jaar nadat ze elkaar leerden kennen hielden ze een gender reveal party. En… - tromgeroffel - er is een dochter op komst! Samen met de 7-jarige dochter van Michelle vormt het stel straks een gezinnetje van vier.

Over de top

In de toekomst willen de twee het huwelijksbootje betreden en daarvoor willen ze flink uitpakken. “Het wordt over de top, voor Nederlandse begrippen heel erg Amerikaans. Trouwen gaat ons sprookje compleet maken. Het is een afronding. De kers op de taart”, zegt Roy.