Robin Martens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robin Martens

Robin Martens: 'politie verspreidt leugens'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Oud-GTST-actrice Robin Martens is het helemaal zat dat ze nog steeds op een - volgens haar - foutieve manier wordt gelinkt aan de mishandeling van een agent afgelopen september, waar ze een taakstraf en boete voor kreeg. Volgens Robin heeft ze de agent helemaal niet mishandeld. 

Robin zou een agent in zijn gezicht hebben geslagen, zo zei de politie, maar in talkshow Beau zei Robin toendertijd al dat ze helemaal niet had geslagen, maar 'slechts' had geduwd. Ze wilde naar eigen zeggen een vriend beschermen die in de clinch lag met een agent. Nu herhaalt ze dat in een stel emotionele posts op haar Insta-Stories.

Robin Martens: 'politie verspreidt leugens'

'Politie liegt'

Robin, die na GTST een duistere periode doormaakte, beschuldigt de politie van het verspreiden van leugens. "Vertel de waarheid gewoon, want de beelden laten hele andere dingen zien", schrijft ze. Het incident heeft tot op de dag van vandaag grote impact op Robins leven. Ze ondergaat EMDR-behandelingen tegen paniekaanvallen en spreekt van een "traumatische avond". Ook benadrukt ze nog maar eens dat ze echt geen agent heeft mishandeld.

Contracten

Dat Robin vorig jaar niet in verzet ging tegen de uitspraak van de rechter, deed toch echt vermoeden dat ze wél een agent mishandelde. Maar ook dat heeft een reden. "Ik had geen keus", gaat ze verder. "Ik had contracten lopen. Dan zou een rechtszaak van een paar jaar niet zo in de smaak vallen." Er komt mogelijk nog een video of zelfs een boek waarin Robin dieper ingaat op de avond en de impact die het op haar had. "Zonder dat iemand mij onderbreekt of woorden in de mond legt."

Robin Martens: 'politie verspreidt leugens'
Robin Martens: 'politie verspreidt leugens'

Lees verder