Robin Martens bij Beau

Veronica Superguide logo
Robin Martens bij Beau

Robin Martens krijgt taakstraf en boete na vechtpartij

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Voormalig GTST-actrice Robin Martens heeft een taakstraf en boete gekregen voor het mishandelen van een agent tijdens een vechtpartij in Castricum. Het gaat om 45 uur taakstraf en een schadevergoeding van 300 euro aan de benadeelde partij. Het Openbaar Ministerie maakte dit gisteren bekend nadat er achter gesloten deuren uitspraak was gedaan.

Het Openbaar Ministerie over Robin Martens

“Op basis van de onderzoeksgegevens, waaronder bevindingen van de politie, beeldmateriaal en getuigenverklaringen heeft de officier vastgesteld dat de verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan mishandeling van een ambtenaar in functie”, aldus het Openbaar Ministerie in een verklaring. Hier zijn trouwens 10 vechtscènes die wél leuk zijn.

Tranen in haar ogen

Robin Martens kwam in september in opspraak door het incident en mocht in Beau haar kant van het verhaal vertellen. Met tranen in haar ogen vertelde ze dat ze opkwam voor haar vriend, die tegen de grond werd gewerkt door de agent nadat hij zich had bemoeid met een andere aanhouding. Ze beweerde toen dat ze een duw gaf maar op vrijgegeven beelden is te zien dat ze een slaande beweging maakte.

Robin Martens accepteert de straf

De 27-jarige actrice meldt dat ze de straf accepteert en afziet van de mogelijkheid om in verzet te gaan. Wist je trouwens dat er een andere voormalige GTST-acteur terugkeert naar de soap?

Lees verder