Robin Martens uit GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robin Martens uit GTST

Robin Martens openhartig over donkere periode na GTST

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze week was Robin Martens te gast bij Goede Tijden, Zomer Tijden. Samen met haar televisievader Ferri Somogyi blikte zij terug op haar tijd bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Marstens speelde maar liefst zeven jaar lang de rol van Rikki de Jong, maar in 2017 werd haar personage uit de serie geschreven. "Dat kwam aan als een klap in mijn gezicht", vertelt de actrice nu. En haar gedwongen ontslag uit GTST was nog maar het begin van een duistere periode voor Martens...

Burn-out

Robin Martens erkent dat ze rond de tijd van haar vertrek uit GTST al 'tegen overspannenheid aan het aanduwen' was. De druppel die de emmer deed overlopen was haar deelname aan It Takes 2: "Tijdens de opnames bartstte ik in tranen uit. Ik was gewoon op. Toen ben ik naar de dokter gegaan en die zei: ‘Je hebt een burn-out’.

Muziek

Hierna is Martens anderhalf jaar overspannen geweest. Tot overmaat van ramp raakte zij in die periode ook nog eens betrokken bij een spraakmakende vechtpartij in het uitgaanscentrum van Castricum. Maar inmiddels gaat het weer iets beter met de de voormalige soapster: "Sinds eind vorig jaar ben ik er pas weer een beetje uit aan het klimmen." Inmiddels focust Martens zich op het maken van muziek met haar vriend Benjamin.

Lees verder