Rob Kemps van Snollebollekes in The Wheel op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Kemps van Snollebollekes in The Wheel op SBS6

Snollebollekes-zanger Rob Kemps krijgt zijn eigen spelshow bij SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In maart werd bekend dat Rob Kemps een contract had getekend bij John de Mol. En dat terwijl de eindbaas van Talpa nog niet eens een programma had liggen voor de zanger van de Snollebollekes. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Vandaag werd namelijk bekend dat Kemps The Wheel gaat presenteren, een gloednieuwe spelshow bij SBS6. En de geboren entertainer heeft er waanzinnig veel zin in!

The Wheel

Ik ben supertrots en blij dat ik dit mag gaan doen”, schrijft Rob Kemps bij de aankondiging van The Wheel. Het SBS-programma is gebaseerd op de gelijknamige spelshow van de BBC. Volgens de kersverse presentator is The Wheel ‘een kennisquiz gedomineerd door de onvoorspelbaarheid van een gigantisch wiel’. De nieuwe spelshow van Kemps gaat komend najaar van start.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Brink, De Leeuw en Van Duin

Eerder vertelde Rob Kemps dat hij Jos Brink, Paul de Leeuw en André van Duin tot zijn grote voorbeelden rekende. Niet de minste namen, maar het zou ons niks verbazen als de zanger zijn ambities waarmaakt. Na zijn onweerstaanbare optreden in De Slimste Mens en zijn aanstekelijke enthousiasme in het interview met Matthijs van Nieuwkerk lijkt de Snollebollekes-zanger niet meer stuk te kunnen in Hilversum.

Lees verder