Ellen DeGeneres

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen DeGeneres

OMG! Deze Riverdale-acteur stuurt naaktvideo naar Ellen DeGeneres

|
|

Laatste update:

Keneti James Fitzgerald Apa, beter bekend als KJ Apa (Archie Andrews uit Riverdale), stuurt Ellen DeGeneres een video voor haar verjaardag. Het filmpje bevat nog een extra cadeautje: de Riverdale-hunk is naakt! Even inzoomen hoor, is journalistiek…

Niks blijft privé in Ellen

KJ Apa – die binnenkort te zien is in de Christelijke muziekfilm I Still Believe – is te gast bij Ellen. De presentatrice houdt haar kijkers goed op de hoogte en laat dan ook alles zien wat de sterren haar sturen. En dan bedoelen we ook echt álles! KJ Apa feliciteerde Ellen op haar verjaardag aan de hand van een filmpje, maar de Riverdale-ster is poedeltjenaakt! Helaas gooide de programmamakers een blur over de billen van KJ. Aanschouw zelf:

Ach ja, waarom ook niet?

KJ licht toe dat hij geen saaie video wilde sturen: “ik stond naakt op mijn balkon te facetimen met een vriend en zag de reflectie van mijn billen achter me. Ik dacht: ‘perfect,’ dit moet ik doen in een video voor Ellen”. Ellen snapt het volkomen: “de meeste mensen denken aan mij als ze naakt op hun balkon staan”.

OMG! Deze Riverdale-acteur stuurt naaktvideo naar Ellen DeGeneres

Riverdale gaat door

Gelukkig kunnen we nog meer genieten van KJ en zijn ontblote bovenlichaam in het vierde Riverdale-seizoen dat nu te zien is. Ook het vijfde seizoen is al aangekondigd! Yes!

Lees verder