KJ Apa, trailer, I Still Believe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
KJ Apa, trailer, I Still Believe

Wil je zien! De trailer van I Still Believe met Riverdale-hunk KJ Apa staat online

|
|

Laatste update:

Riverdale-ster KJ Apa maakt na zijn rol in de Netflix-film The Last Summer opnieuw een uitstapje naar een romantische komedie. De acteur heeft namelijk een rol bemachtigd in I Still Believe én de eerste beelden zijn al uit.

In deze film kruipt hij in de rol van singer-songwriter Jeremy Camp (en daarmee komt stiekem de droom van zijn Riverdale-alterego Archie Andrews uit). Maar het leven gaat niet altijd over rozen, zo blijkt wel. Hij wordt namelijk verliefd op Melissa en net voordat de twee elkaar het ja-woord willen geven, slaat het noodlot toe. Zijn echtgenoot wordt gediagnosticeerd met kanker, maar hoe moeilijk het leven dan ook is: hoop doet leven. Bekijk hieronder de trailer.

Shania Twain

KJ Apa is overigens niet de enige bekende die een rol heeft in deze op waarheid gebaseerde (maar ietwat zoetsappige) film. Britt Robertson, bekend van o.a. de veelbesproken Netflix-serie Girlboss, Under the Dome en de film The Space Between Us speelt zijn vrouw Melissa. Ook is er een klein rolletje weggelegd voor jazzzangeres Shania Twain, maar die zien we nog niet in de trailer. Dat wordt nog vervolgd.

I Still Believe draait vanaf 30 april in de bioscoop.

Lees verder