Cole Sprouse en Lili Reinhart als Jughead Jones en Betty Cooper in Riverdale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cole Sprouse en Lili Reinhart als Jughead Jones en Betty Cooper in Riverdale

Bevestigd: Riverdale krijgt vijfde seizoen op Netflix!

|
|

Laatste update:

Het hing natuurlijk al een beetje in de lucht, maar zender The CW en Netflix maakten gisteren bekend dat onze favoriete soap Riverdale terugkeert voor een vijfde seizoen!

Dit tienerdrama scoort als een malle en het is stiekem de perfecte guilty pleasure-serie waar we allemaal van genieten. Momenteel zitten we nog middenin seizoen 4. Maar ook hierna is de toekomst van Archie, Betty, Jughead en Veronica zeker: er komt een vijfde seizoen.Dit zijn alle shows die The CW vernieuwt (waarvan vele ook op Netflix staan)

Toekomst van Riverdale

Ook buiten de poorten van het vervloekte stadje kunnen we genieten van Riverdale. Zo speelt die andere Netflix-hit, Chilling Adventures of Sabrina, zich uiteraard af in hetzelfde universum. Ook komt er zéér binnenkort (6 februari) een spin-off aan: Katy Keene. Deze show speelt zich af in New York en focust op fashion-designer Katy Keene en haar vriendinnen. Ashleigh Murray pakt hiervoor weer haar Riverdale-rol van Josie McCoy op. Ze is nu volwassen aangezien Katy Keene een tijdsprong van vijf jaar maakt.

Seizoen 4

We zitten nu nog even in een winterbreak voor Riverdale. Niet getreurd: de show keert nog deze maand terug. Vanaf 23 januari staat er weer elke week een nieuwe aflevering klaar op Netflix.

Lees verder